Tijdsduur: 2,5 uur of 5 - 6 uur, afhankelijk van de gekozen workshop.


Geniet van een gezellige, creatieve dag met je vriendinnen, familie of collega's!
Natuurlijk ook leuk als vrijgezellenfeest! Naast creativiteit staat bij Art in Colour gezelligheid voorop!.
De workshops kunnen eventueel met een luxe lunchbuffet, high tea of gezellige borrel verzorgd worden.

Kies uit de vele mogelijkheden:

* GROEPSUITJE 1 (5-6 uur):
WORKSHOP: KEUZE UIT WOL VILTEN, MIXED MEDIA, SIERADEN MAKEN OF TEXTIEL BESCHILDEREN.

Kies voor jullie groep uit een van de volgende workshops: Wol vilten, mixed media, sieraden maken of textiel beschilderen!
Voor een vrijgezellenparty is het leuk om bijvoorbeeld een mooie bij de kleding passende sjaal of sieraad te maken voor de bruiloft. De workshops staan apart beschreven op de website onder "workshops". De prijzen staan bij de verschillende workshops vermeld.


* GROEPSUITJE 2 (2,5 - 3 uur):
DECORATIEF COLLAGE SCHILDERIJ MET KEUZE UIT WOL VILTEN, ZIJDE BESCHILDEREN OF KUNSTSTOFBEWERKING.

Leuk als vrijgezellen- of familiefeest: Maak een gezamenlijk decoratief collage schilderij waarbij ieder zijn eigen bijdrage levert.
Kies uit wol vilten, zijde beschilderen of beschilderde en bewerkte kunststof. Natuurlijk kan er ter decoratie ook gebruik gemaakt worden van allerlei andere materialen, zoals kralen, draadjes, glitters etc.
Er is keuze uit verschillende soorten collage schilderijen bestaande uit bijvoorbeeld 4, 10 of 24 kleine schilderijtjes, waarbij de grootte van de groep wel een rol speelt.
Zo heb je een gezellige dag en een prachtig, persoonlijk cadeau voor de aanstaande bruid, het jarige familielid of een collega.

Wil je naast het gemeenschappelijke cadeau ook graag een schilderij van 25 x 34 cm voor jezelf maken in de gekozen techniek, dan is dat tegen meerprijs mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijs inclusief materiaal, koffie/thee met een etagére met lekkers vanaf € 30,= per persoon.

De gezellige dag maak je helemaal compleet met een High Tea in de stijlvolle zithoek van het atelier, een luxe lunchbuffet of borrel.

* GROEPSUITJE 3 (2,5 - 3 uur):
MAAK EEN MOOIE, KLEURRIJKE BLOEM DECORATIE, EEN WINDLICHT, EEN CORSAGE VAN VILT OF EEN "KNUFFEL/DECORATIE" KEI.

Leuk als vrijgezellen- of familiefeest: Maak een mooie kleurrijke bloem, windlicht of een "knuffel/decoratie" kei van wol vilt. En natuurlijk kan er ter decoratie ook gebruik gemaakt worden van allerlei andere materialen, zoals kralen, zijdevezels, glitters etc.
Zo heb je een gezellige dag en maak je bijvoorbeeld een mooie bij de kleding passende bloemcorsage voor de bruiloft of het familiefeest.
Je kunt ook gezamelijk een "boeket" van vilt bloemen of een groep decoratie keien maken als prachtig, persoonlijk cadeau voor de aanstaande bruid, het jarige familielid of een collega.
.
Prijs inclusief materiaal, koffie/thee met een etagére met lekkers € 30,= per persoon.

De gezellige dag maak je helemaal compleet met een High Tea, een luxe lunchbuffet of borrel.* GROEPSUITJE 4 (5 uur): SCHILDERIJ MET DECORATIE VAN KUNSTSTOF.

Er kan gekozen worden uit een gezamenlijk project, zoals een uniek kunstwerk voor aan de wand dat gedecoreerd wordt met beschilderde en bewerkte kunststofcreaties. Maar het is echter ook mogelijk dat ieder voor zich met het materiaal een schilderij maakt of bijvoorbeeld een mooie vaas of schaal.

Prijs inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers € 60,= per persoon.* GROEPSUITJE 5 (5 uur): SCHILDERIJ MET MIXED MEDIA.

Maak een prachtig schilderij met Mixed Media en experimenteer met nieuwe materialen en schildertechnieken.
Ontdek onder deskundige leiding de vele mogelijkheden!
Mixed Media bestaat uit een combinatie van verf, foto's, ander drukwerk, mooie stempels en eventueel allerlei materialen zoals veertjes, draden, stenen en natuurlijke materialen zoals bladeren, limoenschijfjes etc.
Kies een eigen thema, dat kan van alles zijn: reizen, natuur, zwangerschap, cultuur, dans of kleur etc.

Als groep is het mogelijk om gezamenlijk een groot schilderij te maken of ieder voor zich een eigen schilderij.

Prijs inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers € 60,= per persoon.
* GROEPSUITJE 6 (5 uur): SCHILDERIJ MET BEHULP VAN SJABLONEN.

Maak gezamenlijk een groot schilderij (Bijvoorbeeld 90 x 90 cm of 110 x 110 cm) of maak ieder een eigen schilderij.
Als de ondergrond van het doek beschilderd is, ga je met behulp van (zelfgemaakte) sjablonen aan de slag om laag voor laag een mooie compositie op te bouwen.
Uiteindelijk wordt het een uniek en sfeervol kunstwerk!

Prijs inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers € 60,= per persoon.Natuurlijk kunnen de groepsuitjes aangepast worden op eigen wensen.
Om de gezellige, creatieve dag compleet te maken in een kunstzinnige omgeving, kan er een luxe lunchbuffet of aansluitend een sfeervolle high tea of aangeklede borrel verzorgd worden.

De kosten hiervoor zijn vanaf € 10,= per persoon.
Vraag vrijblijvend naar een prijsopgave.
Let op! Alle prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW en voor bedrijven en overheidsinstellingen, exclusief BTW.

Om gebruik te maken van de groepsuitjes, moet de groep uit 4-8 personen bestaan. Als groep kan in overleg een eigen datum geprikt worden.

Ervaring is niet vereist!

Workshop Agenda
Foto's van afgelopen groepsuitjes.

Foto's van afgelopen bedrijfsuitjes.

Foto's van afgelopen bedrijfsworkshop op locatie.