Tijdsduur: 2 - 2,5 uur

Babyshower: Maak met de techniek Wol Vilten een prachtig en uniek cadeau voor de aanstaande moeder!

Maak gezamelijk een prachtig collageschilderij, wandkleedje of een leuke wandopberger voor de babykamer in een thema naar keuze!
Er zijn ontzettend veel leuke mogelijkheden die het vilten van wol biedt! Met verschillende technieken (zowel nat als droog vilten) kun je allerlei leuke bloemetjes, blaadjes en beestjes maken. zoals vlinders, rupsjes, lieveheerbeestjes, spinnetje ed. Maar ook allerlei mooie kleurige tropische visjes zijn mogelijk, een winters of herfst tafereel met pinguins, sneeuwpop of paddestoel, kabouter ed. Je kunt je fantasie helemaal laten gaan!
Als alles klaar is worden de figuurtjes op het collageschilderij, wandkleedje of de wandopberger vastgezet.

Natuurlijk wordt er gewerkt in een gezellige atmosfeer en wordt er gezorgd voor koffie/thee met een etagere met lekkers! Om de dag helemaal compleet te maken kan er desgewenst na afloop ook voor een heerlijke high tea of borrel gezorgd worden.

Het cursusgeld voor particulieren bedraagt 30,= per persoon inclusief materiaal, koffie/thee met etagere met lekkers. Groepen van minimaal 5 personen. Als groep kun je zelf een geschikte dag, tijd en datum bepalen.
De grootte van het collageschilderij is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Ben je geinteresseerd en/of heb je speciale wensen, neem dan gerust contact met mij op!

Workshop Agenda