• STUDIO TOSCANINIPAD 9, 2625ZG TE DELFT ALLEEN OP AFSPRAAK TE BEZOEKEN!

  Schroom echter niet om contact met mij op te nemen per mail of per telefoon om een afspraak te maken voor een bezoekje aan mijn atelier.

  In de gezellig ingerichte studio wordt een prachtige collectie zelfgemaakte bijzondere sieraden met o.a. parels, mooie kleurrijke sjaals van zijde en vilt, kleurrijke sculpturen en schilderijen te koop aangeboden!
  Bij uitstek de plek voor feestelijke, originele cadeaus en unieke kunst! Iedereen is van harte welkom!
  De studio kan als ik aan het werk ben en op afspraak bezocht worden.
  Het adres is Toscaninipad 9, 2625 ZG Delft.
  Contact: info@artincolour.nl / Tel: 06-14440432.


 • ART IN COLOUR ORGANISEERT KORTE GROEPS- EN FAMILIEUITJES VAN 2,5 - 3 UUR.

  Art in Colour organiseert naast de vertrouwde langere workshops ook kortere groeps- en familieuitjes (voor kleine groepen 4-8 personen) van 2,5 - 3 uur. Geniet van een gezellige, creatieve dag met je vriendinnen, familie of collega's! Natuurlijk ook leuk als vrijgezellenfeestje.
  Er kan een collageschilderij gemaakt worden met keuze uit meerdere technieken, het maken van prachtige bloemen / een windlicht van vilt of een sieraad met zelfgemaakte kralen van polymeerklei. Dus keuze genoeg!
  Om de gezellige, creatieve dag compleet te maken, kan er een luxe lunch of aansluitend een sfeervolle high tea of gezellige borrel verzorgd worden.

 • BABYSHOWER BIJ ART IN COLOUR!

  Maak met de techniek Wol Vilten een prachtig en uniek cadeau voor de aanstaande moeder!
  Maak gezamelijk een prachtig collageschilderij, wandkleedje of een leuke wandopberger voor de babykamer in een thema naar keuze!
  Er zijn ontzettend veel leuke mogelijkheden die het vilten van wol biedt! Met verschillende technieken (zowel nat als droog vilten) kun je allerlei leuke bloemetjes, blaadjes en beestjes maken. zoals vlinders, rupsjes, lieveheerbeestjes, spinnetje ed. Maar ook allerlei mooie kleurige tropische visjes zijn mogelijk, een winters of herfst tafereel met pinguins, sneeuwpop of paddestoel, kabouter ed. Je kunt je fantasie helemaal laten gaan!
  Om de gezellige, creatieve dag compleet te maken, kan er een luxe lunch of aansluitend een sfeervolle high tea of gezellige borrel verzorgd worden.


 • Natuurlijk biedt Art in Colour allerlei leuke workshopmogelijkheden, o.a.:
  1. Het beschilderen van zijde met de shibori-techniek met prachtige, spannende resultaten!
  2. Het maken van een prachtig sierkussen met wol vilten.
  3. Maak je eigen unieke sieraden in je lievelingskleuren met eigengemaakte kralen van polymeerklei en (naar keuze) rubber!
  4. Maak een prachtig schilderij met Mixed Media!
  Dus.... genoeg mogelijkheden om je creativiteit uit te leven!
  Ben je geinteresseerd, kijk dan bij de beschrijving en foto's van de verschillende workshops en schrijf je in!
  Workshop Agenda